Cserép, pala, zsindely

Cserép, pala, zsindely Cserép, pala, zsindely

Kérjen Tőlünk Árajánlatot!

Kazár Tüzép Debrecen - Árajánlat kérés Árajánlat kérés IDE kattintva!
Több nagynevű tetőcserépgyártó teljes termékpalettáját kínálja ügyfelei számára.

Tondach kerámia tetőcserepek:
A Tondach Közép Európa és Magyarország legnagyobb kerámiacserép gyártója. Békéscsabán, Csornán, Tatán és Beleden vannak gyáregységei. Húzott (hódfarkú és hornyolt) valamint sajtolt (Twist, Bolero, Rumba, Palotás, Polka, Tangó, Csárdás, Keringő) cserepekből álló széles termékpalettával rendelkezik, melyek natúr és engóbozott (festett) színben is kaphatóak.

Bramac beton tetőcserepek:
A Bramac cégcsoportot Közép Európa legnagyobb cserépgyártójaként tartják számon és már 25 éve Magyarország legnagyobb betoncserépgyártója. Veszprémben, Dunakeszin és Kecskeméten találhatók a magyarországi gyáregységek.
A tetőrendszer értékesítést és az ingyenes házhozszállítást hazánkban elsőként vezették be.

Creaton kerámia tetőcserepek:
A Creaton története is igencsak figyelemre méltó. Már a 19. században megkezdődött a tégla- és cserépgyártás a Németországi üzemben. Jelenleg több német gyáregység mellett Magyarországon Lentiben is folyamatos a gyártás. A Meindl és a Pfleiderer cégek beolvadásával a Creaton még szélesebb termékpalettával és különleges cserepeivel képes megfelelni a speciális elvárásoknak is.

Mediterrán beton tetőcserepek:
A Mediterrán betoncserepei már 1920 óta vannak jelen Közép Európában. 90 éve Mészáros Kálmán Negyeden (ma Szlovákiához tartozik) kezdte meg a kézi munkával előállított "Mészáros-cserepek" gyártását. Ezt a tevékenységet Mészáros Vilmos a dél-baranyai Bóly városában folytatta 1995-től. Az új fejlesztéseknek és automatizálásnak köszönhetően mára európai színvonalúvá nőtte ki magát a gyár és a magyar piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.

Azzurro beton tetőcserepek:
Az Azzurro tetőcserép márka újabb alternatívát jelent az elterjedt, különböző mediterrán típusú betoncserepeknek. Kedvező ár mellett ugyanazt az európai minőséget nyújtja, mint a piacon fellelhető nagy múltra visszatekintő versenytársai. A gyártás a vevők igényeinek figyelembevételével történik.
Hat nagy termékcsalád biztosítja a termékválaszték alapját: Grande, Primo, Provence, Pannónia, Hódfarkú, Unico.

TÜZÉPÜNKÖN FORGALMAZOTT Cserép, pala, zsindely MÁRKÁK: /Kattintson a logóra és ismerje meg jobban az építőanyagot!/