Festék és színes vakolat

Festékek és színes vakolatok Festékek és színes vakolatok

Kérjen Tőlünk Árajánlatot!

Kazár Tüzép Debrecen - Árajánlat kérés Árajánlat kérés IDE kattintva!
Festékek:
A kültéri festékek megvédik falakat a csapadékvíz káros hatásaitól, azaz a szulfátozódástól és gipszesedéstől. Az ideális homlokzatfestékek minimális vizet engednek át, de eső után rögtön megszáradnak. Homlokzatfestéssel nem csak egy esztétikus külsőt adhatunk házunknak, de alkalmazásával megvédjük a falakat a külső környezeti hatásoktól. Azonban fontos a jó anyag és a megfelelő technika kiválasztása, mert ha ezeket figyelmen kívül hagyjuk, rossz megítéléssel ronthatjuk az épület értékeit. A homlokzati színezők alkalmazhatóak önálló felületképzőként nyers betonra vagy hagyományos vakolatalapra, a hőszigetelő rendszerek színezésére, valamint már meglévő és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére. Cégünk terjedelmes színskálából ad választási lehetőséget, de itt fontos megjegyezni, hogy ezek a skálák csak tájékoztató jellegűek, mert a festék száradáskor néhány árnyalatnyit változhat. Fontos szempont még, hogy hőszigetelő rendszer festésénél nem ajánlatos sötét festéket alkalmazni a nappali és éjszakai hőmérsékletkülönbségekből adódó feszültségek miatt.

A beltéri festékek alkalmazásával otthonának belső falait teheti esztétikusabbá, valamint szobafestés által a falak tiszták lesznek, a festékek megvédik a falakat a penészesedéstől és más környezeti hatásoktól is. A különböző színek, fényességi fokozatok, minták, felületek és speciális effektek variációinak száma végtelen, így tesz eleget az egyedi igényeknek.

A lazúr festék használata az olajozott és a fedőfestéssel ellátott felületek között nyújt köztes megoldást. Bevonata vékony filmréteget alakít ki, amely áttetsző marad, és nem fedi el a fa erezetét. Ellenáll az UV-sugárzásnak, alkalmazhatóságuk egyszerű, felújításnál nem sem okoz gondot.

Vakolatok:
Színező vakolatoknál is széles a skála a különböző anyagú és színű változatok között. Az anyag összetétele nagyban befolyásolja a vakolat tulajdonságait, azaz a lélegző- és hőszigetelő képességet, gombaállóságot, repedésmentességet, valamint a vízállóságot.

Színes vakolatok fajtái:
- nemes vakolat: fröcskölt, dörzsölt és kapart nemes vakolat;
- vékonyvakolat – fedővakolat.

Legkeresettebb típusok:
Kvarc vakolatok: kiváló minőségű magyar termék, amely külső és belső térben, valamint hőszigetelő rendszerek fedővakolataként is alkalmas.
- Revco vakolatok: régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására kiválóan alkalmazható.
- Baumit vakolatok: széles alkalmazhatósága miatt kültéri, beltéri falakra, mennyezetekre, és hőszigetelő rendszerekre egyaránt használhatóak.

A légáteresztő vakolatok hőszigetelő rendszerek mellé ajánlottak. Szilikon vagy szilikát alapanyaguk révén, megfelelő szellőzést biztosítanak a falaknak. Kínálatunk között megtalálhatóak a festéshez és vakoláshoz szükséges kiegészítő termékek is, mint például az alapozók és impregnálók.

TÜZÉPÜNKÖN FORGALMAZOTT Festék és színes vakolat MÁRKÁK: /Kattintson a logóra és ismerje meg jobban az építőanyagot!/